+ 385 (0)91 2849 155 info@karakatravel.hr

SMJEŠTAJ

MEDITERANSKO SELO SAN ANTONIO

Mediteransko selo San Antonio

Mediteransko selo San Antonio prostire se na površini od preko 17.000 m² i nudi savršen odmor u svijetlim sobama koje se nalaze u kamenim bungalovima okruženim stoljetnim borovima. U selu se nalazi restoran koji poslužuje ukusna hrvatska i internacionalna jela od svježeg mesa, ribe i domaćih organskih proizvoda. Gosti koji borave u hotelu San Antonio mogu uroniti ​​u kristalne vode hotelskog bazena dok uživaju u blagom morskom povjetarcu i osvježavajućim pićima iz našeg divnog bara pored bazena.

Svih šezdeset i devet smještajnih jedinica opremljeno je modernim sadržajima te se sastoji od dvokrevetnih soba s bračnim krevetima, prostranih kupaonica s tuševima i terasama s garniturama za sjedenje. Naše obiteljske sobe uključuju dvije spavaće sobe koje dijele kupaonicu i dvostruku terasu.

Samo nekoliko minuta hoda od plaže Dražice i nekoliko minuta od povijesne jezgre Biograda n/m, San Antonio je tijekom godina postao utjelovljenjem toplog gostoprimstva i besprijekorne personalizirane usluge te je stoga idealan izbor za one koji traže opuštajuće mjesto za odmor u skladu s prirodom.

Dobrodošli u San Antonio i prepustite svoja osjetila zadivljujućim mediteranskim mirisima!

Biograd na Moru, grad i luka u sjevernoj Dalmaciji, nalazi se 28 km južno od Zadra, prema popisu iz 2011. godine ima 5.569 stanovnika. Smješten je na malom polutoku i kopnu. Na njegovoj sjevernoj strani je uvala Bošana a na južnoj Soline. Ispred grada su otoci Planac i Sv. Katarina (sa svjetionikom). Prosječna temperatura zraka u siječnju je 7 °C a u srpnju 24.5 °C, s prosječnim godišnjim padalinama od 840 mm. U uvali Soline nalazi se velika javna, pješčana plaža okružena borovom šumom. Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svojem zaleđu, okolnim obalnim naseljima i gradićima i otokom Pašmanom.

UŽIVAJTE VEĆ DANAS!

Mediteransko selo San Antonio!
VIDI VIŠE!

PRATITE NAS

INFORMACIJE O AGENCIJI

KARAKA TRAVEL DUBROVNIK d.o.o
Masarykov put 1
20000 Dubrovnik – HR
OIB:00932894002
ID code: HR-AB-01-080919118

Radno vrijeme:

PON – PET: 9:00-16:00h
SUB – NED: Zatvoreno

Blagdani: Zatvoreno

Kontakt

+ 385 (0)91 2849 155

Email: info@karakatravel.hr

Podaci o tvrtki

Opći uvjeti

Podnošenje prigovora

Plaćanja