+ 385 (0)91 2849 155 info@karakatravel.hr

LUKSUZNE JAHTE KARAKA

 

 JAHTE KARAKA – NAJAM BRODOVA

 

Živeći uz Jadransko more, u jednom od njegovih bisera, gradu zvanom Dubrovnik, pruža Vam se mogućnost imati drugačiji način života. Daje Vam se priliku iskoristiti sva Vaša osjetila – sve što trebate učiniti je zatvoriti oči i disati. Živjeti ovdje znači živjeti more, osjećati mediteranski zrak na licu, u kosi, na usnama … Život ovdje znači jesti svježu ribu koju su uhvatili lokalni ribari, piti vino iz sunčanih vinograda i kušati domaći sir s maslinovim uljem.

Svakog jutra, kada gradska zvona zazvone šest puta, jedan starac uzima svoju malu drvenu barku i odlazi na more oko zidina Dubrovnika. On zna tajnu života, zna da sve duguje moru.

Dok ste u Dubrovniku ostavite užurbanost i stres. Bilo da ste ovdje samo jedan dan ili cijeli mjesec, opustite svoje tijelo i um na moru, istražite boje Jadrana i prekrasne poglede, skrivene uvale, romantične plaže i veličanstvene otoke pune kulture.

Nije tajna da je Hrvatska poznata kao zemlja 1000 otoka, točnije 1244. Zbog toga su jedrenje, krstarenja i druge aktivnosti na moru, temeljni dio uživanja i doživljavanja ljepota jadranske obale.

Uz našu flotu u Dubrovniku možete istražiti zadivljujući arhipelag koji se sastoji od Elafitskih otoka i dva otoka koji su ispunjeni kulturom i ljepotom; Korčule i Mljeta.

Elafitski otoci se sastoje od mnogih malih otoka, no tri su glavna: Koločep, Lopud i Šipan. Dva od tri otoka su bez automobila, što znači da ako tražite mirni odmor od prometnog Dubrovnika, ovi su otoci idealno mjesto za Vas. Ime Elaphiti potječe od drevne grčke riječi za jelene, koja su otoke nastanjivali u velikom broju. Ovi otoci imaju nekoliko lokaliteta koji otkrivaju hrvatsku kulturu i povijest, posebno s obzirom na dubrovačko područje.

Korčulu čine predivne plaže okružene kristalno čistim morem. Neke od tih plaža su Žitna, Vaja i Proizd koje se smatraju jednom od najljepših plaža u Hrvatskoj. Korčula je također poznata kao mjesto rođenja Marka Pola. Dakle, ako odlučite istražiti ovaj otok, morate posjetiti Markovu rodnu kuću!

Posljednji otok do kojeg se može doći brodom je: Mljet. Zbog svojih egzotičnh mirisnih borovih šuma, bezbrojnih vinograda, bujne vegetacije, tirkiznih jezera Mljet se smatra jednim od najljepših otoka u Hrvatskoj kao i očaravajućim nacionalnim parkom. Stoga, ako tražite avanturističko krstarenje s nevjerojatnim pogledom, koji se može vidjeti i doživjeti jedino brodom, onda je ovaj otok upravo ono što tražite!

S Karaka Travel možete osjetiti razliku!

U našoj ponudi imamo 8 brodova različitih karakteristika koji mogu zadovoljiti svakog gosta. Možete birati između manjeg glisera koji može smjestiti do 4 osobe ili veći gliser za do 10 osoba, sve ovisno o vašim potrebama i željama.

Slobodno nas kontaktirajte kako bi dobili više informacija i prijedloga za Vaš odmor, naš tim će vam rado pomoći da isplanirate svoje vrijeme u Dubrovniku.

Jenneau Leader 10

Uniesse 48 Open

Uniesse 42 Open

Runaboat 755

Jeanneau Cap Camarat 755

Galia Sundeck 630

Jeanneau Merry Fisher 755

Beneteau Antares 8 OB

PRATITE NAS

INFORMACIJE O AGENCIJI

KARAKA TRAVEL DUBROVNIK d.o.o
Masarykov put 1
20000 Dubrovnik – HR
OIB:00932894002
ID code: HR-AB-01-080919118

Radno vrijeme:

PON – PET: 9:00-16:00h
SUB – NED: Zatvoreno

Blagdani: Zatvoreno

Kontakt

+ 385 (0)91 2849 155

Email: info@karakatravel.hr

Podaci o tvrtki

Opći uvjeti

Podnošenje prigovora

Plaćanja